Kontingentlotteriet

Dette kan du vinne om du betaler kontingenten innen 20. desember

Også i år kan vi annonsere et kontingent- lotteri med mange flotte premier som trekkes blant de som betaler medlemskontingenten innen 20. desember. Hovedgevinsten er en Kondisuke på treningsleir i Portugal med Springtime.
Av Marianne Røhme
Idyllisk: Det blir mulighet for mange løpeturer og flotte treningsøkter i idylliske omgivelser i Portugal for den som vinner hovedpremien i årets kontingentlotteri. Det eneste du trenger å gjøre er å betale innen 20. desember, og du blir med i trekningen. (Foto: Hilde Johansen)

På treningsleir i Portugal med Springtime og Kondis er det mange bra tilbud å velge mellom. På morgenen kan du bli med på en rolig løpe- eller gåtur på stranda eller starte dagen med yoga, om du ikke heller vil bruke noen ekstra timer i senga, da. Det er også helt lov. Restitusjon er like viktig som trening for en som leker toppidrettsutøver.

Det samme er god mat. Frokostbuffeten er rikholdig med ferskt brød, egg, bacon og eggerøre, stekte tomater, kjøttpålegg, müsli, yoghurt og masse god oppskåret frukt. Som deltaker på treningsleiren har du dekt halvpensjon på hotellet, noe som innebærer både frokost- og middagsbuffet med mye godt å velge blant. 

Lunsjen kan du enten ta på rommet, eller du kan bli med gruppa for felles avgang til lunsj på en av byens strandbarer eller restauranter. 

Pulsklokke: Fra Polar har vi fått en Pacer til en verdi av 1999 kroner.

Treningsøktene er nivåtilpasset for både de som løper på fire minutter på kilometeren, og de som bruker over åtte, og enten du er erfaren eller helt fersk som løper og ikke klarer å løpe særlig langt sammenhengende ennå.

I tillegg til tilbud om løpeøkter to ganger om dagen er det også mye annet du kan være med på fra dans til yoga, pilates og ulike former for styrketrening. Du kan også låne deg en sykkel og utforske området på egenhånd eller ta en økt i hotellets svømmebasseng eller styrkerom.

Premien er gitt av Springtime og har en verdi av 14 495 kroner. 

Treningsutstyr

Tights: Fra Pressio har vi fått tights for kalde dager for både damer og menn.

Fra vår samarbeidspartner Sportsmaster har vi fått en Pivot 615 Sissy squat til 2120 kroner. Dette apparatet skal være helt glimrende for trening av quadriceps (fremside lår). Du trener i utgangspunktet bein, rumpe og core-muskulatur. Det skal være mulig å regulere høyde og avstand frem til fotfeste. 

Fra Løpeskjørt har vi fått en RangeRoller XL massasjerulle som er liten, men effektiv. Den er enkel i bruk og lett å ta med på reise. 

Fra Polar har vi fått en Pacer-klokke til en verdi av 1999 kroner. Dette er en ny treningsklokke med pulsmåling i håndleddet og integrert GPS. Med Pacer får du i tillegg til treningsfunksjoner i klokka også mange andre målinger, som hvordan treningen har belastet kroppen, hvordan søvnkvalitet har vært, og hvor mye energi treningen har hentet fra forbrenning av karbohydrater, fett og proteiner. Du kan også styre musikken på mobilappen direkte på klokka, og du kan hente ut treningsprogram for ulike distanser. 

Lårmuskler: Med dette apparatet kan du enkelt trene framsiden av lårene. Gaven er gitt av Sportsmaster.

Flere par løpesko

Fra vår samarbeidspartner Löplabbet har vi fått et valgfritt par løpesko. I tillegg har vi fått et par sko både fra Hoka og Saucony. Her er derfor vinnersjansene store for høykvalitets løpesko. 

Fra Saucony har vi også fått en regnjakke beregnet på løpere, Saucony Drizzle jacket, som skal puste godt samtidig som den holder regnet ute. 

Fra Profilsport, som driver nettbutikken vår for profiltøy, Teamkondis.no, har vi fått en fasongsydd Hudson boblejakke med Team Kondis-trykk som er god å trekke utenpå etter trening. Har du fullført minst ett maratonløp i ditt liv, kan du velge å få logoen til Team Kondis Maratonklubben på boblejakka. 

I tillegg gir Kondis bort en hettegenser og -jakke fra den samme profilbutikken med Team Kondis-logo. Også her kan de som har løpt minst ett maratonløp tidligere, få logoen til Team Kondis Maratonklubben isteden. 

Fra Pressio har vi fått en dametights, Pressio Thermal Tights HI Rise, og en herretights, Pressio Thermal Tights. Pressios Thermal Tights skal være utviklet for å gi ekstra hjelp og støtte gjennom treningsøkta på kjølige dager. Kompresjonstightsen skal gi en støtte til de aktive muskelgruppene som gjør at en kan trene mer effektivt og energiøkonomisk med mindre stive og såre muskler. Den graderte kompresjonstightsen skal også gi økt blodsirkulasjon med raskere oppvarming og restitusjon som resultat.

I tillegg gir Pressio bort 10 par kompresjonssokker til vårt lotteri.

Gratis start: Kanskje kan du stå på startstreken i Holmenkollen til neste år? Om du betaler kontingenten i tide, kan du bli den heldige vinneren av en av våre to gratis startplasser i Holmenkollmarsjen. (Foto: Tom-Arild Hansen)

Gratis start i både skirenn og løp

Fra Sparebank 1 SMN Trondheim Maraton har vi fått to gratis startplasser på valgfri distanse neste år. Om du betaler kontingenten innen 20. desember, kan du dermed vinne et flott treningsmål for 2023. 

I tillegg har vi vært så heldig å få to gratis startplasser i Holmenkollmarsjen nå i februar. Kanskje kan du nyte en skitur gjennom Nordmarka med startnummer på brystet helt gratis på nyåret?

Annet

Kondis gir bort 10 Kondis-T-skjorter, 5 to-pakk med Kondissokker og 10 valgfrie bøker fra Kondisbutikken.no. 

Fra Medex har vi fått et gavekort på 400 kroner på Skip-produkter og et gavekort på 400 kroner på Bodyvine-produkter.

Fra Bull Ski og Kajakk har vi fått fem luer, fem skitrekkposer til langrennsski og fem pakker med luer/drikkeflaske/buff.

Fra Ultimate Nordic har vi fått et gavekort på 1000 kroner på Camelbak-sekker. Camelbak produserer sekker som skal ha BPA-frie hydreringsløsninger. De skal være godt egnet for både prestasjonssport og hverdagsaktiviteter, og alt fra sykling til fotturer, til hverdagsbruk eller løping og alt imellom. Camelbak er stolte av produktene sine, og tilbyr livstidsgaranti på alle produktene.
© Alle rettigheter. Kondis 

Til toppen