Nytt og nyttig

Solid oppgradering fra Puma

Puma Deviate Nitro 2, som er andre versjonen av skoen, skal ha fått en solid oppgradering i mellomsålen med en kombinasjon av Nitro Elite-skum nærmest fotbladet for enda bedre støtdemping og respons, samt Nitro-skum nærmest underlaget for å stabilisere og gi bedre holdbarhet. En kurvet plate av karbon skal stabilisere skummet og gi en effektiv stegavvikling. Dette skal være en treningssko til raskere løpeturer, men med god nok demping også til lengre og roligere turer. Skoen fås kjøpt hos Löplabbet.

Pris: 2000 kroner
Pris med Kondisrabatt: 1700 kroner

Sauconys bestselger er oppgradert

Saucony Triumph 20 skal ha blitt oppgradert med et lettere skum og bedre respons. Dette skal være en fin treningssko for rolige løpeturer med variert lengde, og nå henger den også med om farten økes. Overdelen er laget i et tynt mesh uten irriterende sømmer, og skoen skal ha god komfort i hælen samt en individuell snøring i mellomfoten for bra passform.

Pris: 2100 kroner
Pris med Kondisrabatt: 1785 kroner

Ribbeveggspakke fra Sportsmaster

Sportsmaster har satt sammen en ribbeveggspakke for styrke- og mobilitettrening av hele kroppen. 

En ribbevegg styrkepakke inneholder: BenckK Ribbevegg, BenchK pull-up & vektstangholder til ribbevegg, BenchK multibenk til ribbevegg, Pivot Olympisk vektstang, et par fjærlåser og til sammen 37,5 kg ECO Olympiske vektskiver (2 x 1,25 kg, 2 x 2,5 kg, 2 x 5 kg, 2 x 10 kg). Produktet kjøpes hos Sportsmaster.no

Pris: 12 500 kroner
Pris med Kondisrabatt: 10 625 kroner

Regnjakke for ustabile høstdager

Pressio – Ecotect 3L vanntett jakke skal være en vanntett og komfortabel treningsjakke med justerbar hette som tåler mye regn og vind. Den har glidelåslommer i front for sikker oppbevaring. Ecotect 3L Waterproof Jacket fra Pressio skal være produsert med 100 % resirkulert polyester.

Treningsjakka skal ha 15K fuktighetsgjennomtrengelighet som slipper ut fuktighet når du er i aktivitet, samtidig som at du vil holde deg tørr selv på de verste regnværsdagene med 25K vanntett membran. I følge Pressio er jakka laget med industriens første resirkulert PU-membran og skal være i 100 prosent resirkulerte materialer. Den finnes til både dame og herre og fås kjøpt hos Smart4u.no.

Pris: 1999 kroner
Pris med Kondisrabatt: 1699 kroner

Spennende kompresjonstights

BodyVine COOLMAX kompresjonstights skal gi sonestøtte med trippel komprimeringsteknologi.  Såkalt Power-Band TM skal gi målkompresjon og støtte til kneskål, leggmuskler foran og på siden og til akillessenen. Den skal øke dypsensibilitet til vevet i disse områdene under bevegelse. Topplaget er et elastisk Power-Mesh-materiale som skal gi pustende og behersket kompresjon til den generelle benstøtten. COOLMAX ALL SEASON stoffteknologi skal holde deg kjølig og tørr på varme dager og varmere på kalde dager. Tightsen skal redusere vibrasjon av aktive muskler og forbedre treningsutholdenhet. Produktet selges hos medex.no

Pris: 1099 kroner
Pris med Kondisrabatt: 879 kroner

© Alle rettigheter. Kondis 

Til toppen