Medlemssider

Medlemssider

Helgen 10.-11. september var løpeteknikkekspert Fredrik Zillén i Norge for å holde kurs for Kondistreninga Nes og Kondistreninga Trondheim med over 60 deltakere på hvert sted.
Av Marianne Røhme
Vinkelen på kroppen: Fredrik Zillén (med røde sko) forklarer hva han mener med «å lute seg framover» når en løper. (Foto: Sol Hagen)

Fredrik ble tatt meget godt imot av forventningsfulle deltakere både i Nes i Viken og i Trondheim.

– Dette ble en helt fantastisk dag. Fra vi samstemt ønsket han velkommen med «Hei Fredrik!» til siste person fikk stilt han sine spørsmål, øste han ut med sine velbegrunnede tips til hvordan hele kroppen kan bidra til en effektiv fremdrift i løpingen, forteller Sol Hagen som er leder for Kondistreninga Trondheim.

– Vi ble introdusert for begreper som «vann i albuene», «kajakkhofter», «siciliansk olje i knærne», «gravidmage på bardisken» og flere morsomme bilder på hvordan man skulle lokke frem de gode bevegelsene, sier hun videre.

Fredrik Zillén kan følges på Instagram hvor han legger ut mange morsomme videoer rundt temaet løping og løpeteknikk. Sjekk ut @fredrikzillen på Instagram. 

Fredrik var også med oss som løpeteknikkekspert på Kondis sin løpeuke i Portugal med Springtime 15.-22. oktober, og kanskje blir han også med på vårens tur til Portugal som skal være 18.-25. mars 2023. 

Løp 304 108 høydemeter i Kondisløpets høydemetersanking

Løpt flest: Den som løp flest høydemeter i Kondisløpets høydemetersanking var Lasse Hermo. Noen ble sanket på fjellturer med samboer Anita Wist, mens de aller fleste ble sanket på tredemølle på seine kvelder etter jobb. (Foto: Privat)

Totalt løp 66 deltakere hele 304 108 høydemeter i Kondis-løpets høydemetersanking i september. Det blir 4607 høydemeter per person og 154 høydemeter om dagen per deltaker. 

De som løp desidert flest høydemeter var Lasse Hermo, Christian Prestegård og Anna Tråve, som alle løp rundt 30 000 høydemeter. 

Vi har vært heldige og fått inn mange flotte premier fra våre samarbeidspartnere til Kondisløpet sine konkurranser. Totalt hadde vi 42 premier til høydemetersankingen. Det vil si en premiegrad på 63,6 prosent. Beste dame og mann får et par Saucony løpesko, mens alle de andre skoene fra Saucony og Mizuno, klærne fra Lululemon, Kondisbutikken og Team Kondis-butikken, ble brukt som uttrekkspremier blant alle som hadde registrert minst én høydemeter på resultatlista. 

Kondistreninga Harestua med løpehelg på fjellet

Høst i fjellet: Deltakerne på løpehelga var heldige med været under fjelløpingen i Vang. (Foto: Morten Helgesen)

Helgen 16.-18. september reiste deltakere fra Kondistreninga Harestua til fjells i vakre Vang, der de tilbrakte helgen med løping, fjelltur, god mat og godt samvær.

– Vi kom opp på fredag ettermiddag etter diverse omkjøring og kolonnekjøring fordi Tveit bru ble stengt akkurat denne helgen. Det ble litt sent, men vi fikk laget taco til slutt og praten gikk om løping og mye annet, sier Anne Woldmo som er primus motor bak løpegruppa.

Lørdag ble det rolig frokost, og deretter delte gruppa seg. De fleste ble med på løpetur på nydelig fjellstier over Syndin og Rennefjellet med innlagt kaffepause på Syndinstoga på returen. Andre valgte å roe helt ned med en rolig gåtur på Grindafjellet der gruppa holdt hus.

– På søndagen ble det fjelltur opp til Grindane (1724 moh), der vi koste oss med vafler og nøt utsikten over Helin. Etter hvert var det tid for å reise hjemover. Etter en slik sosial og avslappet helg med mye mat, fine turer, utrolig vakker natur og masse godt humør ble vi enige om at dette frister til gjentakelse, sier Anne.


Vi tømmer lageret i Kondisbutikken

– gratis eller sterkt rabattert til Kondismedlemmer

Det er på tide med en opprydding i Kondisbutikken. I den anledning gir vi bort T-skjorter og Asics-sokker, og vi har 80 prosent rabatt på alle bøker. Gå inn på www.kondisbutikken.no og logg inn med Kondiskoden: IBKM. Du vil da få opp medlemsprisene. Du bestiller så mange varer du vil så langt lageret rekker og betaler selv for frakten av varene. Tilbudet gjelder til 15. november. Da vil restlageret av klær gis bort til Fretex.


Meld på Kondisløpets Romjuls-maraton i dag

Det neste Kondisløpet som står for tur nå, er Kondisløpets romjulsmaraton i desember med distansene maraton og halvmaraton. Her blir det 6 par løpesko fra On, 4 par løpesko fra Mizuno, 10 Pressio Compression Tights, 10 Pressio Compression Shorts, 5 valgfrie bøker fra Kondisbutikken, 5 pakker med to par Kondissokker og 10 Kondis-T-skjorter i premie. I tillegg blir det egen trekning av hettejakke fra Team Kondisbutikken til dem som melder seg på med Team Kondis som lag. Les mer om Kondisløpets romjulsmaraton her. 
© Alle rettigheter. Kondis 

Til toppen