Skip to main content
Nytt og nyttig

Apparat som måler urinsyre, kolesterol og blodsukker

TD-4141 Multiparameter XPER er et apparat som kan måle både urinsyre, kolesterol og blodsukker.

Apparatet er lite og lett og skal være meget brukervennlig. Det har en reaksjonstid på kun 15 sekunder, og det skal gjøre det til et av de raskeste i dette segmentet. Apparatet måler urinsyrenivåer fra 3-20 mg/dl (178-1190 microM). TD-4141 kan i tillegg til urinsyre også måle glukose og kolesterol med bruk at strips med XPER-teknologi fra TaiDoc

Apparatet kan kjøpes hos Medex.no.

Pris: 990 kroner
Pris med Kondisrabatt: 693 kroner


Shorts med nye brukeregenskaper

Ärahi Shorts fremstilles etter det Pressio omtaler som sin verdensledende teknikk for shortsproduksjon, EcoTech MESH som skal være den siste nyvinningen innenfor oppløst garnteknologi. Teknologien skal gi plaggene bedre pusteegenskaper og flotte strekkegenskaper uten behov for elastan, noe som skal gi en uovertruffen transport av svette. Oppbyggingen skal gjøre shortsen lettere og reduserer risikoen for gnisninger mot hud.

Shortsen kan kjøpes på nettstedet smart4u.no

Pris: 599 kroner
Pris med Kondisrabatt: 509 kroner


Allsidig terrengsko fra Hoka

Hoka Tecton X 2 er en allsidig terrengsko til variert underlag. Overdelen i versjon 2 er byttet ut og er nå en Matrix-overdel, som er lettere i vekt samtidig som den ikke absorberer like mye vann. Mellomsålen er som i forgjengeren laget av ProFly-skum og gir en fin kombinasjon av støtdemping og respons. To parallelle karbonplater stiver av skoen i lengderetningen, men tillater bevegelse sideveis i ulendt terreng. Skoen selges hos Löplabbet med rabatt til Kondismedlemmer.

Pris: 3000 kroner
Pris med Kondisrabatt: 2550 kroner


Ny tredemølle fra Sportsmaster

Sportsmaster lanserer i disse dager Sportsmaster tredemølle T280 TFT. Dette skal være en rask tredemølle med en 21,5’’ skjerm med multimedia-funksjoner som gjør treningen mer spennende.

T280 TFT er beregnet for bruk i bedrifter, institusjoner, mindre treningssentre og til privatpersoner som ønsker det beste. Den er ikke dimensjonert for tungt studiobruk.

Stikkordene i markedsføringen er: «Mirroring», virtuelle løpevideoer og apptilkoblinger (blant annet Zwift og Kinomap). Tredemølla har en hastighet på 0,8 – 21 km/t.

Pris: 37 400 kroner
Pris med Kondisrabatt: 31 790 kroner


Solide og ultralette staver

TSL Trail Carbon 4 Staver er solide og ultralette staver når du trenger støtte i ulendt terreng. Stavene ligger godt i hånden takket være den ergonomiske hansken. Foldesystemet er designet for å ta opp minst mulig plass i sekken, og de kan forlenges raskt. Stavene kan kjøpes hos Löplabbet med rabatt til Kondismedlemmer.

Pris: 2300 kroner
Pris med Kondisrabatt: 1955 kroner